Amsterdam_CW_MG_2943.jpg

Daniel J. Pernet, DC

Chiropractor, Directeur

Daniel is geboren in Australië en promoveerde aan de RMIT Universiteit met een Bachelor of Health Science en Master Degree in Clinical Chiropractic. Hij heeft in Australië in verschillende praktijken gewerkt en daar ervaring opgedaan in de behandeling van een diverse groep cliënten. In Nederland heeft Daniel gewerkt in praktijken in Delft, Maasdijk en Honselersdijk voordat hij zich in Amsterdam vestigde. Hij behandelde zowel gezinnen, kinderen, ouderen en atleten. Hij is gepassioneerd als het gaat om preventieve gezondheidszorg en wellness (welbevinden) en heeft een uitgebreide kennis van gezonde voeding. Daniel's missie is om hoogwaardige chiropractische zorg te leveren aan de gemeenschap van Delft, en om mensen te ondersteunen bij het maken van stappen opweg naar een gezond en gelukkig leven.

 
Amsterdam_CW_MG_3167.jpg

Nathan C. van Beelen, DC

Collega Chiropractor

Nathan C. van Beelen is in Amerika geboren en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Hij heeft 2 opleidingen voltooid. Allereerst is hij summa cum laude afgestudeerd in de Biologie, waarna hij Chiropractie is gaan studeren. In december 2016 is hij hierin magna cum laude afgestudeerd. Na een welverdiende vakantie is hij in het voorjaar van 2017 afgereisd naar het land van zijn wortels om bij en met zijn vader te gaan werken als chiropractor. Hij heeft een passie voor de genezende werking van chiropractie en heeft meegewerkt aan verschillende liefdadigheidsprojecten, o.a. in Haïti, waar de bewoners gratis behandeld werden en waar ook een weeshuis gesteund wordt.


Alle behandelend chiropractoren zijn lid van de Dutch Chiropractic Federation (DCF), Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC), International Chiropractor’s Association (ICA) en geven hun steun aan de Australian Spinal Research Foundation (ASRF).